Home » Despre noi

Despre noi

 
 
 
 

Infiintatã in 2003, SC GREBO 2003 SRL va ofera o gama larga de produse din care mentionam: scule profesionale de mana. chei dinamometrice la standarde europene sigure si de cea mai bunã calitate atât ca aspect cât si ca fiabilitate.

Firma Grebo si-a castigat reputatia pe piata din Romania prin promptitudinea cu care livreaza fiecare comanda, livrarea fiind facuta la un interval de 48 de ore de la luarea comenzii, iar in 45 de zile pentru reperele din import. 

An de an numarul furnizorilor si al clientilor a crescut, la fel ca si cifra de afaceri. Pentru a face fata cerintelor pietei, personalul este instruit anual iar aceasta se reflecta atat in rezultatele economice ale firmei, cat si in relatiile cu clienti.

Colaboram cu producatori de prestigiu din domeniul dinamometriei, cum ar fi UNIOR, SANP-ON, STAHLWILLE, SAM respectiv BMS. 

Pretul cheilor dinamometrice (si nu numai...) este stabilit la data ofertarii/vanzarii (sau negociere directa), transportul acesteia poate fi in locatia solicitata de client, iar in cazul in care volumul si/sau greutatea depasesc capacitatile de transport ale firmei noastre se negociaza punctual.